Tavuklu karnabahar yemeği tarifini okuduğumda, bu kadar besleyici ve lezzetli bir yemeği evde yapmak ne kadar keyifli olur diye düşündüm. Özellikle tavuk etinin marine edilmesi, yemeğin lezzetini artırırmış. Acaba bu marine işlemi için hangi baharatlar kullanmayı tercih edersiniz? Ayrıca, karnabaharın haşlanma süresine dikkat etmek gerektiği vurgusu da çok önemli. Sizce, bu yemeği hazırlarken hangi sebzeleri eklemek daha faydalı olur? Ek ipuçları arasında bezelye veya patates eklemek önerilmiş, bu konuda deneyiminiz var mı?
Tavuklu karnabahar yemeği tarifini okuduğumda, bu kadar besleyici ve lezzetli bir yemeği evde yapmak ne kadar keyifli olur diye düşündüm. Özellikle tavuk etinin marine edilmesi, yemeğin lezzetini artırırmış. Acaba bu marine işlemi için hangi baharatlar kullanmayı tercih edersiniz? Ayrıca, karnabaharın haşlanma süresine dikkat etmek gerektiği vurgusu da çok önemli. Sizce, bu yemeği hazırlarken hangi sebzeleri eklemek daha faydalı olur? Ek ipuçları arasında bezelye veya patates eklemek önerilmiş, bu konuda deneyiminiz var mı?
Cevap yaz