Karnabahar kızartması yapmayı düşündüğünüzde, karnabaharın haşlama süresi hakkında bir sorun var mıydı? 5-7 dakika haşlamak yeterli mi, yoksa daha mı uzun süre haşlamak gerekiyor? Ayrıca, paneleme aşamasında galeta ununu kullanmanın verdiği çıtırlık gerçekten önemli mi? Kızartma işlemi sırasında yağı yeterince ısıtmanın yolları nelerdir? Sonuçta en lezzetli ve çıtır çıtır karnabahar kızartmasını elde etmek istiyoruz. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Karnabahar kızartması yapmayı düşündüğünüzde, karnabaharın haşlama süresi hakkında bir sorun var mıydı? 5-7 dakika haşlamak yeterli mi, yoksa daha mı uzun süre haşlamak gerekiyor? Ayrıca, paneleme aşamasında galeta ununu kullanmanın verdiği çıtırlık gerçekten önemli mi? Kızartma işlemi sırasında yağı yeterince ısıtmanın yolları nelerdir? Sonuçta en lezzetli ve çıtır çıtır karnabahar kızartmasını elde etmek istiyoruz. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz