Karnabahar tavada pişirmenin birçok faydasını duydum ama bunun nasıl yapıldığı konusunda hâlâ bazı sorularım var. Öncelikle, haşlama ve soteleme yöntemi ile karnabahar pişirmek için ne kadar haşlamam gerekiyor? Ayrıca, baharatları ne zaman eklemeliyim? Kızartma yöntemi için un ya da mısır nişastası kullanmak yeterli mi yoksa başka malzemeler de eklemeli miyim? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklığı ile ilgili daha fazla detay verebilir misiniz? Bu lezzetli sebzeyi daha sık pişirmek için pratik ipuçlarına ihtiyacım var.
Karnabahar tavada pişirmenin birçok faydasını duydum ama bunun nasıl yapıldığı konusunda hâlâ bazı sorularım var. Öncelikle, haşlama ve soteleme yöntemi ile karnabahar pişirmek için ne kadar haşlamam gerekiyor? Ayrıca, baharatları ne zaman eklemeliyim? Kızartma yöntemi için un ya da mısır nişastası kullanmak yeterli mi yoksa başka malzemeler de eklemeli miyim? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklığı ile ilgili daha fazla detay verebilir misiniz? Bu lezzetli sebzeyi daha sık pişirmek için pratik ipuçlarına ihtiyacım var.
Cevap yaz