Bu tarife göre fırında karnabahar, patates ve tavuk yapmayı denedim. Öncelikle karnabaharı ayırıp yıkamak çok pratik geldi. Patatesleri dilimlerken kalınlıklarını ayarlamak, pişme süresini etkiliyor mu acaba? Tavukları marine etme fikri hoşuma gitti ama marine etmeden de pişirmenin tadı nasıl olur? Soğan ve sarımsak eklemek lezzet katıyor mu? Fırını 180 dereceye ısıtmak yeterli mi, yoksa daha yüksek bir sıcaklık denemek mi gerek? Sonuçta, yemeği servis ederken yanına yoğurt eklemek gerçekten daha lezzetli hale getiriyor mu? Besin değerleri açısından bu yemeği daha sağlıklı kılacak başka malzemeler eklemeyi düşünüyor musunuz?
Bu tarife göre fırında karnabahar, patates ve tavuk yapmayı denedim. Öncelikle karnabaharı ayırıp yıkamak çok pratik geldi. Patatesleri dilimlerken kalınlıklarını ayarlamak, pişme süresini etkiliyor mu acaba? Tavukları marine etme fikri hoşuma gitti ama marine etmeden de pişirmenin tadı nasıl olur? Soğan ve sarımsak eklemek lezzet katıyor mu? Fırını 180 dereceye ısıtmak yeterli mi, yoksa daha yüksek bir sıcaklık denemek mi gerek? Sonuçta, yemeği servis ederken yanına yoğurt eklemek gerçekten daha lezzetli hale getiriyor mu? Besin değerleri açısından bu yemeği daha sağlıklı kılacak başka malzemeler eklemeyi düşünüyor musunuz?
Cevap yaz