Karnabaharın galete unuyla pişirilmesi gerçekten ilginç bir yöntem! Bu tarifte karnabaharın haşlanması, pişirme süresini kısaltması açısından çok mantıklı. Peki, karnabaharın haşlama süresiyle ilgili başka ipuçları var mı? Ayrıca, galete unu kullanarak farklı baharatlar eklemek, lezzeti artırmak için ne gibi değişiklikler yapılabilir? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Karnabaharın galete unuyla pişirilmesi gerçekten ilginç bir yöntem! Bu tarifte karnabaharın haşlanması, pişirme süresini kısaltması açısından çok mantıklı. Peki, karnabaharın haşlama süresiyle ilgili başka ipuçları var mı? Ayrıca, galete unu kullanarak farklı baharatlar eklemek, lezzeti artırmak için ne gibi değişiklikler yapılabilir? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz