Karnabaharın fırında galeta unuyla pişirilmesi gerçekten ilginç bir tarif. Siz de karnabaharın haşlanması sırasında tuzlu su kullanmanın, sebzenin lezzetini artırdığını düşünüyor musunuz? Ayrıca, galeta ununun karnabahara verdiği çıtırlık, pişirme aşamasında ne kadar önemli bir rol oynuyor? Özellikle yanına yoğurt sosuyla sunulması fikri çok hoş, sizce hangi soslar karnabaharın tadını daha da zenginleştirir?
Karnabaharın fırında galeta unuyla pişirilmesi gerçekten ilginç bir tarif. Siz de karnabaharın haşlanması sırasında tuzlu su kullanmanın, sebzenin lezzetini artırdığını düşünüyor musunuz? Ayrıca, galeta ununun karnabahara verdiği çıtırlık, pişirme aşamasında ne kadar önemli bir rol oynuyor? Özellikle yanına yoğurt sosuyla sunulması fikri çok hoş, sizce hangi soslar karnabaharın tadını daha da zenginleştirir?
Cevap yaz