Oktay Usta'nın kısımlı karnabahar tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Karnabaharın sağlıklı beslenmede önemli bir yere sahip olduğunu biliyorum, peki haşlama aşamasında karnabaharın ne kadar yumuşamasını beklemeliyim? Ayrıca, kısım kısım pişirirken baharatları eklemek, lezzeti nasıl etkiliyor? Bu tarifin yanına hangi tür pilavı önerirsiniz?
Oktay Usta'nın kısımlı karnabahar tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Karnabaharın sağlıklı beslenmede önemli bir yere sahip olduğunu biliyorum, peki haşlama aşamasında karnabaharın ne kadar yumuşamasını beklemeliyim? Ayrıca, kısım kısım pişirirken baharatları eklemek, lezzeti nasıl etkiliyor? Bu tarifin yanına hangi tür pilavı önerirsiniz?
Cevap yaz