Bu tarifte fırında tavuk ve karnabaharın nasıl pişirileceği detaylı bir şekilde anlatılmış. Hazırlık ve pişirme aşamaları oldukça pratik görünüyor. Özellikle marine etme kısmı, tavuk etinin lezzetini artırmak için önemli bir adım gibi. Sizce hangi baharatlar bu yemeğe en iyi uyum sağlar? Ayrıca, yanına yoğurt veya cacık önerisi de hoşuma gitti. Acaba başka hangi soslar ile bu yemeği çeşitlendirebiliriz?
Bu tarifte fırında tavuk ve karnabaharın nasıl pişirileceği detaylı bir şekilde anlatılmış. Hazırlık ve pişirme aşamaları oldukça pratik görünüyor. Özellikle marine etme kısmı, tavuk etinin lezzetini artırmak için önemli bir adım gibi. Sizce hangi baharatlar bu yemeğe en iyi uyum sağlar? Ayrıca, yanına yoğurt veya cacık önerisi de hoşuma gitti. Acaba başka hangi soslar ile bu yemeği çeşitlendirebiliriz?
Cevap yaz