Çiğ karnabaharın sindirimde gaz yapıp yapmadığını merak ediyorum. Bu konuda daha önce bir deneyimim oldu ve gerçekten de sindirimimde rahatsızlık hissettim. Özellikle çiğ tükettiğimde gaz oluşumunun arttığını fark ettim. Sizce bu durum herkes için geçerli mi? Yavaş yemek yemenin veya karnabaharı pişirmenin bu durumu azaltabileceği söyleniyor, bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Çiğ karnabaharın sindirimde gaz yapıp yapmadığını merak ediyorum. Bu konuda daha önce bir deneyimim oldu ve gerçekten de sindirimimde rahatsızlık hissettim. Özellikle çiğ tükettiğimde gaz oluşumunun arttığını fark ettim. Sizce bu durum herkes için geçerli mi? Yavaş yemek yemenin veya karnabaharı pişirmenin bu durumu azaltabileceği söyleniyor, bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz