Salça soslu karnabahar kızartması tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Karnabaharın haşlanıp ardından kızartılması, onun lezzetini artıracak gibi görünüyor. Hamurun kıvamını ayarlarken dikkat etmemiz gerektiği önemli bir nokta. Ayrıca salça sosunun içine baharat eklemek, sosun lezzetini zenginleştirmek için harika bir fikir. Kızartma yerine fırınlama seçeneği de sağlıklı bir alternatif sunuyor. Sizce bu tarifi denedikten sonra hangi yan lezzetlerle sunmak en iyisi olur?
Salça soslu karnabahar kızartması tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Karnabaharın haşlanıp ardından kızartılması, onun lezzetini artıracak gibi görünüyor. Hamurun kıvamını ayarlarken dikkat etmemiz gerektiği önemli bir nokta. Ayrıca salça sosunun içine baharat eklemek, sosun lezzetini zenginleştirmek için harika bir fikir. Kızartma yerine fırınlama seçeneği de sağlıklı bir alternatif sunuyor. Sizce bu tarifi denedikten sonra hangi yan lezzetlerle sunmak en iyisi olur?
Cevap yaz