Kremalı beşamel soslu karnabahar tarifini uygulamak oldukça keyifli görünüyor. Özellikle karnabaharın haşlanma süresi ve beşamel sosun hazırlanması aşamaları, lezzetli bir yemek için çok önemli adımlar. Sizce karnabaharın çiçeklerini 5-7 cm boyutlarında ayırmak, sosun daha iyi kaplanmasını mı sağlıyor? Ayrıca, beşamel sosun kıvamını ayarlamak için sürekli karıştırmak gerektiğini belirtmişsiniz, bu noktada sosun pürüzsüz olması için başka bir ipucu var mı? Son olarak, rendelenmiş kaşar peyniri eklemenin tadı nasıl etkiledi? Bu tarifin pratikte nasıl sonuç verdiğini merak ediyorum!
Kremalı beşamel soslu karnabahar tarifini uygulamak oldukça keyifli görünüyor. Özellikle karnabaharın haşlanma süresi ve beşamel sosun hazırlanması aşamaları, lezzetli bir yemek için çok önemli adımlar. Sizce karnabaharın çiçeklerini 5-7 cm boyutlarında ayırmak, sosun daha iyi kaplanmasını mı sağlıyor? Ayrıca, beşamel sosun kıvamını ayarlamak için sürekli karıştırmak gerektiğini belirtmişsiniz, bu noktada sosun pürüzsüz olması için başka bir ipucu var mı? Son olarak, rendelenmiş kaşar peyniri eklemenin tadı nasıl etkiledi? Bu tarifin pratikte nasıl sonuç verdiğini merak ediyorum!
Cevap yaz