Karnabahar kızırtmak için galeta unu kullanmanın harika bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Hazırlık aşamasında karnabaharın haşlanması, kızartma sırasında daha iyi bir doku elde edilmesine yardımcı oluyor. Sizce de haşlama işlemi karnabaharın tadını daha da mı artırıyor? Ayrıca, galeta ununa eklenen baharatlar, lezzeti zenginleştirirken, çeşitlendirmek için neler eklemeyi düşünüyorsunuz? Kızartma işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar da oldukça önemli. Sizce de fazla kalabalık yapmamak, karnabaharların eşit şekilde kızarması için kritik midir? Servis önerileri de çok ilginç, özellikle yoğurtlu sos ile birlikte sunmak harika bir fikir. Siz bu tarifi denedikten sonra hangi sosları tercih ettiniz?
Karnabahar kızırtmak için galeta unu kullanmanın harika bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Hazırlık aşamasında karnabaharın haşlanması, kızartma sırasında daha iyi bir doku elde edilmesine yardımcı oluyor. Sizce de haşlama işlemi karnabaharın tadını daha da mı artırıyor? Ayrıca, galeta ununa eklenen baharatlar, lezzeti zenginleştirirken, çeşitlendirmek için neler eklemeyi düşünüyorsunuz? Kızartma işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar da oldukça önemli. Sizce de fazla kalabalık yapmamak, karnabaharların eşit şekilde kızarması için kritik midir? Servis önerileri de çok ilginç, özellikle yoğurtlu sos ile birlikte sunmak harika bir fikir. Siz bu tarifi denedikten sonra hangi sosları tercih ettiniz?
Cevap yaz