Fırında soslu karnabahar tarifini denemek istiyorum ama ilk adımda karnabaharı nasıl hazırlayacağıma emin olamıyorum. Karnabahar çiçeklerini suyla yıkayıp haşlamak için ne kadar kaynatmam gerektiğini biliyorum, ama haşlanma süresi yeterli mi? Ayrıca sosun içine ekleyeceğim peynirin miktarı hakkında bir önerin var mı? Sosun kıvamı çok yoğun olmamalı değil mi?
Fırında soslu karnabahar tarifini denemek istiyorum ama ilk adımda karnabaharı nasıl hazırlayacağıma emin olamıyorum. Karnabahar çiçeklerini suyla yıkayıp haşlamak için ne kadar kaynatmam gerektiğini biliyorum, ama haşlanma süresi yeterli mi? Ayrıca sosun içine ekleyeceğim peynirin miktarı hakkında bir önerin var mı? Sosun kıvamı çok yoğun olmamalı değil mi?
Cevap yaz