Karnabaharın diyetlerde ne kadar faydalı olduğunu ve nasıl kızartılabileceğini öğrendiğimde gerçekten etkilendim. Yüksek lif içeriği sayesinde sindirim sistemini desteklemesi ve düşük kalori ile kilo kontrolüne yardımcı olması benim için büyük bir artı. Ayrıca, karnabaharın kızırtıldığında lezzetini kaybetmediğini ve sağlıklı bir atıştırmalık alternatifi sunduğunu duymak, bu sebzeyi mutfak rutinime eklemem için beni motive etti. Özellikle vitamin ve mineral açısından zengin olması, bağışıklık sistemimi güçlendirmek adına karnabahar tüketimini artırmam gerektiğini düşündürüyor. Kızartma sırasında zeytinyağı veya hindistancevizi yağı kullanmanın sağlık açısından daha zararsız olduğunu öğrenmek de çok faydalı. Gerçekten de karnabahar diyet programlarımda yer almayı hak ediyor!
Karnabaharın diyetlerde ne kadar faydalı olduğunu ve nasıl kızartılabileceğini öğrendiğimde gerçekten etkilendim. Yüksek lif içeriği sayesinde sindirim sistemini desteklemesi ve düşük kalori ile kilo kontrolüne yardımcı olması benim için büyük bir artı. Ayrıca, karnabaharın kızırtıldığında lezzetini kaybetmediğini ve sağlıklı bir atıştırmalık alternatifi sunduğunu duymak, bu sebzeyi mutfak rutinime eklemem için beni motive etti. Özellikle vitamin ve mineral açısından zengin olması, bağışıklık sistemimi güçlendirmek adına karnabahar tüketimini artırmam gerektiğini düşündürüyor. Kızartma sırasında zeytinyağı veya hindistancevizi yağı kullanmanın sağlık açısından daha zararsız olduğunu öğrenmek de çok faydalı. Gerçekten de karnabahar diyet programlarımda yer almayı hak ediyor!
Cevap yaz