Karnabahar mücveri tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği denemek için sabırsızlanıyorum. Karnabaharın haşlanması ve ardından ezilmesi aşaması oldukça pratik görünüyor. Özellikle içine eklenebilecek yeşil soğan veya otlar, mücverin lezzetini artıracak gibi. Kızartma işlemi için yağın iyice ısınması gerektiği püf noktası da oldukça önemli, bu sayede mücverlerin daha az yağ çekmesi sağlanabilir. Sizce mücverleri yoğurt sosu ile servis etmek mi daha iyi olur, yoksa başka bir sos öneriniz var mı?
Karnabahar mücveri tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği denemek için sabırsızlanıyorum. Karnabaharın haşlanması ve ardından ezilmesi aşaması oldukça pratik görünüyor. Özellikle içine eklenebilecek yeşil soğan veya otlar, mücverin lezzetini artıracak gibi. Kızartma işlemi için yağın iyice ısınması gerektiği püf noktası da oldukça önemli, bu sayede mücverlerin daha az yağ çekmesi sağlanabilir. Sizce mücverleri yoğurt sosu ile servis etmek mi daha iyi olur, yoksa başka bir sos öneriniz var mı?
Cevap yaz