Soslu karnabahar kızartması yapmanın adımlarını okuyunca gerçekten denemek istiyorum! Karnabaharın haşlanma süresi bana biraz dikkat gerektirecek gibi geliyor, çünkü çok yumuşak olmaması önemliymiş. Hamurun kıvamının da akışkan olmaması gerektiğini öğrenmek, karnabaharın çıtırlığını korumak için harika bir ipucu. Sosun içine eklenen sarımsak ve limon suyu, bu yemeğe lezzet katacak gibi görünüyor. Servis önerilerinde maydanoz veya taze nane ile süsleme fikri ise gerçekten hoş! Sizce bu tarife farklı soslar ekleyerek çeşitlendirmek nasıl olur?
Soslu karnabahar kızartması yapmanın adımlarını okuyunca gerçekten denemek istiyorum! Karnabaharın haşlanma süresi bana biraz dikkat gerektirecek gibi geliyor, çünkü çok yumuşak olmaması önemliymiş. Hamurun kıvamının da akışkan olmaması gerektiğini öğrenmek, karnabaharın çıtırlığını korumak için harika bir ipucu. Sosun içine eklenen sarımsak ve limon suyu, bu yemeğe lezzet katacak gibi görünüyor. Servis önerilerinde maydanoz veya taze nane ile süsleme fikri ise gerçekten hoş! Sizce bu tarife farklı soslar ekleyerek çeşitlendirmek nasıl olur?
Cevap yaz