Karnabahar gerçekten de mutfakta çok yönlü bir sebze olarak dikkat çekiyor. Özellikle sağlık açısından faydaları göz önünde bulundurulduğunda, bu sebzeyi yemeklerimizde sıkça kullanmak oldukça mantıklı. Peki, karnabaharın yanında en çok hangi yiyecekleri tercih ediyorsunuz? Mesela et ve tavuk yemekleriyle olan uyumu çok güzel, değil mi? Sizce karnabahar püreleri ile yapılan tarifler daha mı lezzetli, yoksa salatalarda çiğ olarak kullanmak mı daha iyi? Ayrıca, balık yemekleriyle olan kombinasyonunu da merak ediyorum; bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Karnabahar gerçekten de mutfakta çok yönlü bir sebze olarak dikkat çekiyor. Özellikle sağlık açısından faydaları göz önünde bulundurulduğunda, bu sebzeyi yemeklerimizde sıkça kullanmak oldukça mantıklı. Peki, karnabaharın yanında en çok hangi yiyecekleri tercih ediyorsunuz? Mesela et ve tavuk yemekleriyle olan uyumu çok güzel, değil mi? Sizce karnabahar püreleri ile yapılan tarifler daha mı lezzetli, yoksa salatalarda çiğ olarak kullanmak mı daha iyi? Ayrıca, balık yemekleriyle olan kombinasyonunu da merak ediyorum; bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz