Bu tarifte karnabahar ve mantar kullanarak lezzetli bir yemek hazırlamak oldukça kolay görünüyor. Özellikle haşlama ve soteleme aşamalarını dikkatlice uygulamak önemli. Karnabaharları haşlarken suyun kaynar olmasına dikkat etmek, pişirme süresini de aşmamak gerek. Mantarları sotelemek için yüksek ateş kullanmak, onların su salmasını önleyecektir. Bu aşamada soğan ve sarımsak ile birlikte kavurma işlemi, yemeğin lezzetini artıracak gibi görünüyor. Servis önerisinde ise üzerine serpilmesi için dereotu veya maydanoz eklenmesi harika bir dokunuş. Kısacası, bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum! Peki, bu tarife ek olarak başka sebzeler veya baharatlar eklemeyi düşündünüz mü?
Bu tarifte karnabahar ve mantar kullanarak lezzetli bir yemek hazırlamak oldukça kolay görünüyor. Özellikle haşlama ve soteleme aşamalarını dikkatlice uygulamak önemli. Karnabaharları haşlarken suyun kaynar olmasına dikkat etmek, pişirme süresini de aşmamak gerek. Mantarları sotelemek için yüksek ateş kullanmak, onların su salmasını önleyecektir. Bu aşamada soğan ve sarımsak ile birlikte kavurma işlemi, yemeğin lezzetini artıracak gibi görünüyor. Servis önerisinde ise üzerine serpilmesi için dereotu veya maydanoz eklenmesi harika bir dokunuş. Kısacası, bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum! Peki, bu tarife ek olarak başka sebzeler veya baharatlar eklemeyi düşündünüz mü?
Cevap yaz