Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Çiğ karnabahar salatasını denemek istiyorum, çünkü hem sağlıklı hem de lezzetli bir alternatif gibi. Karnabaharın antioksidan özellikleri hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak ilginç. Sizce bu salatayı hazırlarken hangi ek malzemeleri denemek daha iyi olur? Özellikle ceviz veya badem eklemenin salatanın lezzetini nasıl etkilediğini merak ediyorum. Ayrıca, sarımsak kullanmanın salataya kattığı tat hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Çiğ karnabahar salatasını denemek istiyorum, çünkü hem sağlıklı hem de lezzetli bir alternatif gibi. Karnabaharın antioksidan özellikleri hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak ilginç. Sizce bu salatayı hazırlarken hangi ek malzemeleri denemek daha iyi olur? Özellikle ceviz veya badem eklemenin salatanın lezzetini nasıl etkilediğini merak ediyorum. Ayrıca, sarımsak kullanmanın salataya kattığı tat hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz