Karnabaharın kokusunu azaltmak için uyguladığınız yöntemler arasında hangisi sizin için en etkili oldu? Haşlama süresini kısaltmanın veya süt eklemenin koku üzerindeki etkisini nasıl buldunuz? Ayrıca, limon suyu veya defne yaprağı eklemek gibi doğal malzemeleri denediniz mi? Bu tür ipuçlarıyla karnabahar pişirmenin keyfini artırmak mümkün mü sizce?
Karnabaharın kokusunu azaltmak için uyguladığınız yöntemler arasında hangisi sizin için en etkili oldu? Haşlama süresini kısaltmanın veya süt eklemenin koku üzerindeki etkisini nasıl buldunuz? Ayrıca, limon suyu veya defne yaprağı eklemek gibi doğal malzemeleri denediniz mi? Bu tür ipuçlarıyla karnabahar pişirmenin keyfini artırmak mümkün mü sizce?
Cevap yaz