Karnabahar tava yaparken takip ettiğim adımlar gerçekten de çok faydalı oldu. Özellikle karnabaharların haşlanma süresine dikkat etmek gerektiğini öğrendim, çünkü biraz diri kalmaları, kızartma sırasında daha iyi bir doku sağlıyor. Pane harcına eklediğim baharatlar ise gerçekten lezzetini artırdı. Kızartma sırasında yağı yeterince sıcak tutmak da önemli bir püf noktası. Bu yöntemleri uyguladıktan sonra karnabahar tavalarım artık daha çıtır ve lezzetli oluyor. Başkalarının da bu tüyoları denemesi harika olurdu!
Karnabahar tava yaparken takip ettiğim adımlar gerçekten de çok faydalı oldu. Özellikle karnabaharların haşlanma süresine dikkat etmek gerektiğini öğrendim, çünkü biraz diri kalmaları, kızartma sırasında daha iyi bir doku sağlıyor. Pane harcına eklediğim baharatlar ise gerçekten lezzetini artırdı. Kızartma sırasında yağı yeterince sıcak tutmak da önemli bir püf noktası. Bu yöntemleri uyguladıktan sonra karnabahar tavalarım artık daha çıtır ve lezzetli oluyor. Başkalarının da bu tüyoları denemesi harika olurdu!
Cevap yaz