Karnabahar ile hazırlanan yemeklerin çeşitliliği beni çok etkiliyor. Özellikle karnabahar kızartması, dışı çıtır çıtır, içi yumuşak bir lezzet sunmasıyla harika bir atıştırmalık oluyor. Fırında pişirilen karnabahar graten ise, krema ve peynirle birleşince tam bir konfor yemeği haline geliyor. Karnabahar püresini patates püresine sağlıklı bir alternatif olarak denemek de gerçekten keyifli. Karnabahar çorbası ise soğuk günlerde sıcacık bir çözüm sunuyor. Salatalarda çiğ olarak kullanıldığında ise, hem besleyici hem de ferahlatıcı bir lezzet katıyor. Sizce de karnabahar mutfaklarımızda daha fazla yer bulmalı değil mi?
Karnabahar ile hazırlanan yemeklerin çeşitliliği beni çok etkiliyor. Özellikle karnabahar kızartması, dışı çıtır çıtır, içi yumuşak bir lezzet sunmasıyla harika bir atıştırmalık oluyor. Fırında pişirilen karnabahar graten ise, krema ve peynirle birleşince tam bir konfor yemeği haline geliyor. Karnabahar püresini patates püresine sağlıklı bir alternatif olarak denemek de gerçekten keyifli. Karnabahar çorbası ise soğuk günlerde sıcacık bir çözüm sunuyor. Salatalarda çiğ olarak kullanıldığında ise, hem besleyici hem de ferahlatıcı bir lezzet katıyor. Sizce de karnabahar mutfaklarımızda daha fazla yer bulmalı değil mi?
Cevap yaz