Etli nohutlu karnabahar yemeği tarifinin detaylarına baktığımda, özellikle malzemelerin çeşitliliği dikkatimi çekti. Karnabaharın haşlanması ve ardından et ile birlikte pişirilmesi, yemeğe hem lezzet hem de besin değeri katıyor. Bu yemeği denemek isteyenlerin, farklı sebzeler ekleyerek çeşitlendirmesi de iyi bir fikir gibi görünüyor. Sizce yemeğin içerisine havuç veya patates eklemek, tadını nasıl etkiler? Ayrıca, yanına yoğurtla servis etmenin lezzeti artıracağına inanıyor musunuz?
Etli nohutlu karnabahar yemeği tarifinin detaylarına baktığımda, özellikle malzemelerin çeşitliliği dikkatimi çekti. Karnabaharın haşlanması ve ardından et ile birlikte pişirilmesi, yemeğe hem lezzet hem de besin değeri katıyor. Bu yemeği denemek isteyenlerin, farklı sebzeler ekleyerek çeşitlendirmesi de iyi bir fikir gibi görünüyor. Sizce yemeğin içerisine havuç veya patates eklemek, tadını nasıl etkiler? Ayrıca, yanına yoğurtla servis etmenin lezzeti artıracağına inanıyor musunuz?
Cevap yaz