Bu tarif gerçekten de çok iştah açıcı görünüyor. Tavuklu karnabahar yemeğinin besleyici özellikleri ve lezzeti ile sofralarda yerini alması harika. Peki, tavukları marine etmenin lezzeti artırdığını biliyor muydun? Özellikle zeytinyağı ve limon suyu ile marine etmek, yemeğe bambaşka bir tat katıyor. Karnabaharın taze olmasına dikkat etmek de önemli, çünkü eski karnabahar yemeğin tadını olumsuz etkileyebilir. Ayrıca, yemeği pişirirken karnabaharın fazla yumuşamasını önlemek için kısık ateşte pişirmek gerektiğini de hiç düşünmemiştim. Servis sırasında üzerine limon sıkmanın vitamin açısından faydası olduğu gibi lezzet de katacağı kesin. Sen bu tarifi denemeyi düşündün mü?
Bu tarif gerçekten de çok iştah açıcı görünüyor. Tavuklu karnabahar yemeğinin besleyici özellikleri ve lezzeti ile sofralarda yerini alması harika. Peki, tavukları marine etmenin lezzeti artırdığını biliyor muydun? Özellikle zeytinyağı ve limon suyu ile marine etmek, yemeğe bambaşka bir tat katıyor. Karnabaharın taze olmasına dikkat etmek de önemli, çünkü eski karnabahar yemeğin tadını olumsuz etkileyebilir. Ayrıca, yemeği pişirirken karnabaharın fazla yumuşamasını önlemek için kısık ateşte pişirmek gerektiğini de hiç düşünmemiştim. Servis sırasında üzerine limon sıkmanın vitamin açısından faydası olduğu gibi lezzet de katacağı kesin. Sen bu tarifi denemeyi düşündün mü?
Cevap yaz