Fırında yoğurt soslu karnabahar tarifini okuduktan sonra aklımda bir kaç soru var. Öncelikle, karnabaharın haşlanma süresi yeterli mi, yoksa daha mı uzun haşlanması gerekir? Ayrıca, yoğurt sosuna ekleyeceğim baharatlar konusunda hangi kombinasyonları denemek daha iyi sonuç verir? Son olarak, bu yemeği farklı sebzelerle de hazırlamak mümkün mü? Eğer öyleyse, hangi sebzeler önerilir?
Fırında yoğurt soslu karnabahar tarifini okuduktan sonra aklımda bir kaç soru var. Öncelikle, karnabaharın haşlanma süresi yeterli mi, yoksa daha mı uzun haşlanması gerekir? Ayrıca, yoğurt sosuna ekleyeceğim baharatlar konusunda hangi kombinasyonları denemek daha iyi sonuç verir? Son olarak, bu yemeği farklı sebzelerle de hazırlamak mümkün mü? Eğer öyleyse, hangi sebzeler önerilir?
Cevap yaz